Körfez MHP, Şehitlerimiz İçin Kur’an Okuttu

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanlığı tarafından önceki akşam özel bir etkinlik gerçekleştirildi.

KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen okuma programında şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve ardından dualar edildi. Etkinlikte terör örgütü PKK’ya ve insanlık dışı saldırılarını sürdüren İsrail’e karşı öfke vardı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

MHP Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu ile yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen programa Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Kocakaya, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu, meclis üyeleri, Cumhur İttifakı partilerinin yöneticileri ve temsilcileri, AK Parti’nin belediye başkan aday adayları ile çok sayıda ülkücü genç katıldı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Program sonunda konuşan MHP İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, “Yoğun bir katılım ile tüm şehitlerimizin ruhu için okuma programını gerçekleştirdik. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetli anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Katılan herkese teşekkürler” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.