Körfez MHP, Yine Sahada


İlçe başkanı Zeki Gürsu öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında parti yöneticileri bu kez İlçeye bağlı mahallelerden Esentepe Mahallesi’nde bulunan İhsan Soydaş Parkı’nda kahvaltı programı tertipledi.

STK’LAR DA KATILDI

Kahvaltı ve sohbet buluşmasına ilçe başkanı Zeki Gürsu’nun yanı sıra MHP’nin il başkan yardımcılarından Yasin Dükmen, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Esentepe Mahallesi Muhtarı Muhlis Soydaş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca Esentepe Mahallesi sakinleri de MHP’lilerle bu organizasyondu bir araya gelme imkanı buldu.

KATILIMCILARI SELAMLADILAR

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Buluşma sırasında Esentepe Mahallesi sakinlerinden taleplerini ve düşüncelerini alan MHP’liler, bölgesel sorunların çözümü için her zaman göreve hazır olduklarını dile getirdi. Öte yandan il başkan yardımcısı Yasin Dükmen ile Derince İlçe Başkanı Salim Sayar da buluşmada katılımcıları selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.