Körfez MHP’de Adaylar Tanıtıldı Katılım Çok Geniş Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde meclis üyelikleri için aday adaylığı başvuru süresi 15 Aralık itibarıyla sona erdi. Bu dönemde en fazla başvurunun yapıldığı bölgeler arasında yer alan Körfez teşkilatında önceki akşam aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa partililer yoğun katılım gösterdi.

ÇOK GENİŞ KATILIM VARDI

MHP Körfez İlçe Başkanı Av. Doğan Bekiroğlu ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte meclis üyelikleri için resmi başvuru yapan isimler tek tek kendilerini tanıttı. Törene katılanlar arasında MHP İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu, il sekreteri Yağız Öztürk Günen, il yöneticisi Emre Külcü, Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu ve partililer ile aileleri katıldı.

“ADAY ADAYLARIMIZ TOPLUMU KUCAKLIYOR”

Programda konuşan ilçe başkanı Bekiroğlu ise “Toplumun her kesiminden adaylarımızla birlikte bizim için süreç farklı bir zemine taşınmış durumda. Toplumu kucaklayan isimlerle yola çıkıyoruz” dedi.

“İTTİFAKIMIZ YİNE KAZANACAK”

Teşkilat olarak gece gündüz demeden Körfez’i dolaştıklarını ve herkesi partilerine ve Cumhur İttifakı’na destek vermeye davet ettiklerini belirten Bekiroğlu, şöyle konuştu: “Bu çalışmalarımızın sonucunda güçlü bir ilçe teşkilatı olarak önümüzdeki yerel seçimleri de yeniden Cumhur İttifakı kazanacak” ifadelerini kullandı.

“YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ”

Daha sonra konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu konuşmasında, “Meclis üyesi aday adayı olan ülküdaşlarımızın yolları açık olsun” derken, MHP İl Sekreteri Yağız Öztürk Günen de “Türkiye Yüzyılı istikametinde ülkemizin ilerleyişi sürecektir. Bu açıdan bakıldığında önümüzdeki yerel seçimler çok önemlidir. Cumhur İttifakı’nın başarısı yerelde de devam etmelidir ve milletimizin desteği ile edecektir” ifadelerini kullandı.


 

MHP’NİN KÖRFEZ’DEKİ MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLARI

Abdülkadir KARASU

Ahmet TOPUZ

Ali İNCESU

Ali KAŞKAŞ

Ali Kemal ŞİRİN

Ferhat FERHATOĞLU

Hasan Atakan ŞATIR

Hüseyin KAÇMAZ

Hüsna ÇELİK

Kadriye BAYRAKTAR

Mehmet GÜMÜŞ

Murat BOZKURT

Mustafa KESKİN

Mustafa Kürşad KARA

Nejmi ÇINAR

Olcay Şevket KARA

Resul PERKTAŞ

Sema ÇAKIRCA

Sezer Tarık BEKİROĞLU

Uğur AKDEMİR

Vahap Aykut ÖZBAY

Vahit ERYILMAZ

Volkan ÖZMEN

Yunus KANDAL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.