Körfez MHP’den Vefa Plaketleri

Partinin ilimizdeki en başarılı ve oturmuş teşkilatlarından birine sahip olan MHP Körfez İlçe Teşkilatında ise önceki gün büyük bir vefa toplantısı düzenlendi. İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, parti binasındaki törende, son yerel seçimde ve öncesinde MHP’ye önemli hizmetler sağlayan isimlere plaketle teşekkür etti.

MHP’Yİ ANLATTI

Göreve geldiği günden bu yana özellikle partinin önemli isimlerini bir araya getirme konusunda yaptığı çalışmalarla öne çıkan ilçe başkanı Bekiroğlu, düzenlenen törenle yaptığı konuşmada, MHP’nin bir milliyetçi, vatansever ve fedakar insanlarla on yıllardır büyük bir Türkiye hareketi olduğunu belirterek, “Bu kadar yıl içerisinde bizlere her zaman büyük destekleri olan isimlere teşekkür ediyoruz” dedi.

“VERİMLİ BİR DÖNEM GEÇİRECEĞİZ”

Törende konuşmasında son olarak 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Körfez ilçesinde büyük bir zafer kazandıklarını vurgulayan ilçe başkanı Bekiroğlu, “Bu hepimizin başarısıdır. Daha da önemlisi Körfez halkımızın başarısı ve zaferidir. İnşallah bu dönem içerisinde Körfez Belediyesi en verimli dönemlerinden birini yaşayacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımıza, seçmenimize ve Körfez halkımıza emekleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817