KÖRFEZ MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN GENÇLİK BULUŞMASI 

Sabah buluşmasına Hafız Kadir Ensar AKKAYA'nın Yasin-i Şerif okumasıyla başlandı. Hacıosman Camii Müezzin Kayyımı Abdullah ÖĞÜN hocanın kıldırdığı sabah namazının ardından Hayırsevenler Camii İmam Hatibi Muhammed KOZOĞLU hoca tesbihat yaptırdılar. Ardından Başiskele Müftülüğü Baş Vaizi Muhammed YILDIZ hocanın "Filistin ve Kudüs Mücadelesinin tarihi ve günümüze anlam yansıması" konulu harika vaaz ve nasihatlari akabinde tüm katılan vatandaşlara  ikram yapıldı.

Programa katılım sağlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Başkanlık Özel Kalem Veysel Köksal, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayları Sinan Barış Kaya, Alim Erdemir, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sayım , Körfez Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve temsilcilerine, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize , mahalle muhtarlarımıza, din gönüllüsü hocalarımıza, gençlerimize ve programın icrası noktasında maddi manevi emeği olan Çarşı Camii hocalarına ve Derneğine ve tüm cemaatimize gönülden teşekkür ediyoruz."dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.