Körfez Sanat Merkezi’nden Muhteşem Gösteri

Körfez Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sanat Merkezi, yılsonu etkinliği yaptı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve öğrenci velileri katılım sağladı. Sene boyunca eğitim gören öğrenciler, düzenlenen yılsonu etkinliğinde hünerlerini sergilediler. Çok beğenilen konser ayakta alkışlandı.

İLGİYLE DİNLENDİ

Düzenlenen programda, Sanat Merkezi kursiyerleri keman, piyano, gitar, bağlama, gitar, ney performanslarını sergiledi. Yaklaşık 150 öğrencisi olan sanat merkezi, önümüzdeki yıl da öğrenci yetiştirmeye devam edecek. İçerisinde birçok etkinlik barındıran konser ilgiyle dinlendi. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Söğüt, “Bize bu keyifli akşamı yaşatan tüm Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.