Körfez Ticaret Odası’nda  anlamlı kahvaltı
 Körfez Ticaret Odası Salonu’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Kocaeli genelinde gazetecilik yapan basın mensupları davet edildi. 16 Ocak Basın Onur Günü nedeni ile düzenlenen kahvaltı, sıcak ve samimi bir ortamda sohbet edilerek yapıldı.

Başarılar diledi

Kahvaltı nedeniyle açılış konuşması yapan Oda Başkanı Sibel Moralı, gazetecilik mesleğinin zorluklarını bildiklerini belirterek, ‘’Zor koşullar altında bu mesleği yaptığınızı biliyoruz. Dünyadaki ve ülkemizdeki önemli olayları, haberleri bizlere ileten, duymamızı sağlayan sizlersiniz. Bu nedenle saygın ve kamuoyunu aydınlatmaya yarayan bir görevin mensuplarısınız. Basın Onur Gününüzü kutluyorum’’ dedi.

Markalaşmalı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’da teşekkür konuşmasında, 16 Ocak’ın takvimlerde yer almasını istediklerini ifade ederek, ‘’16 Ocak Basın Onur Günü markalaşmalı ve resmi olarak takvimlerde yer almalı. Bunun için çalışma ve çabalarımız sürüyor. Bizim için önemli olan bu günde yalnız bırakmadığınız için size ve odanıza teşekkür ederiz’’ dedi.

2017’den umutluyuz

KTO Başkanı Sibel Moralı, daha sonra sorular üzerine yaptığı açıklama ve değerlendirmede, ‘’2016 yılı çok farklı şekilde geçti ve beklenmeyen olaylar yaşandı. 2017 yılı başında da dolarda ciddi bir artış oldu ve dünyada düşerken, biz de yükseldi. Bu yükseliş önlenecek mi, bu konuda başarılı olunacak mı göreceğiz. İlk çeyreğe kadar sıkıntıların devam edip, daha sonra rahatlama olacağı hükümet temsilcileri tarafından söyleniyor. Katar’a yaptığımız ziyaret sırasında, büyük yatırımlar yapılacağını gördük ve bu beni umutlandırdı. 2017’nin son çeyreğine kadar bir duraklama ve ardından rahatlama bekliyor ve umut ediyoruz. Ben kendi odam adına izlediğim kadarıyla, kapanan şirketten çok açılan şirket oluyor, bu da umut vericidir. Referandumda halkın ne söyleyeceğini ben de merak ediyorum. Ama hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyelim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.