Körfez’de Çekçekçiler İçin Yeni Düzen

Körfez Belediyesi ve Körfez Kaymakamlığı ile ortak yürütülen proje kapsamında; çekçekçi diye tabir edilen hurda toplayıcılar kayıt altına alındı. İlçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması, hırsızlık suçu başta olmak üzere suç işlenmesinin önlenmesi adına gerçekleştirilecek proje kapsamında çekçekçilere izin belgeleri ve çalışma yelekleri teslim edildi.

ÇALIŞMA SAATLERİ BELİRLENDİ

Vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerine göre şekillendirilen proje kapsamında çekçekçiler için çalışma saatleri de düzenlendi. Buna göre çekçekçi diye tabir edilen hurda toplayıcıları gün içerisinde sabah 08.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında kendilerine izin verilen bölge içerisinde çalışma yürütecek.

YÜZ ON ÇEKÇEKÇİ KAYIT ALTINDA

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurarak izin belgesini alan 110 çekçekçinin bilgileri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. İzin belgesi verilen çekçekçilere, üzerinde faaliyet bölgesinin yazılı olduğu yaka kartları ve numaralı çalışma yelekleri de teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.