Körfez’de Centilmenlik Rüzgarları

Özellikle siyasi partilerin liderlerinin karşılıklı olarak yaptıkları açıklamalarla ortam iyice gerilirken, günün en güzel karesi Körfez ilçeden geldi. Burada Körfez Hereke bölgesindeki bir cenazeye katılan üç partinin belediye başkan adaylarının birlikte verdikleri poz, siyasi gerilimden uzak bir görüntü ortaya koydu.

BAŞKAN ADAYLARI BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez aday gösterilen AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın ilçedeki adayı olan mevcut Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) önemli isimlerinden ve ilçede sevilen bir sima olan Körfez Belediye Başkan adayı Tayfun Balıkçı ve İYİ Parti’nin tanınmış ve saygın başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Hereke’deki bir cenazeye katıldı.

İLÇEDE SEVİLİYORLAR

Burada cenaze sahibi olan aileye taziye dileklerini belirten üç başkan adayı da seçim sürecini son derece centilmen bir ortamda geçiriyor. Hakaret etmemeye ve süreci olumsuzluk anlamında baltalamamaya özen gösteren başkan adayları Söğüt, Balıkçı ve Hatipoğlu da ilçede sevilen ve saygı duyulan simalar olarak görülüyor ve büyük takdir görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.