KÖRFEZ’DE ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİ

Gösterinin ilk misafirleri Hedise Evyap İlkokulu öğrencileri oldu.

Körfez Belediyesi ilçede yaşayan çocukları birbirinden güzel film ve tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce Tütünçiftlik Kültür Merkezi kongre salonunda gerçekleştirilen ‘Hasrettin Hoca Korsanlara Karşı’ iki seanstan oluşan tiyatro gösterisine 600 öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladı. Birbirinden renkli görüntülere ev sahipliği yapan gösteride, çocuklar doyasıya eğlendi.


HEM DÜŞÜNDÜRDÜ, HEM GÜLDÜRDÜ
Nasrettin Hoca ve Kaptan Melo karakterlerinin yer aldığı tiyatro gösterisi öğrencilerden tam not alırken, içerisinde barındırdığı kesitlerle çocukları hem düşündürdü, hem de güldürdü. Gösterinin bitmesiyle yüzlerde tebessüm oluşurken, okul öğretmenleri; “bu güzel faaliyet için Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt’e ve kültür müdürlüğümüze, oyuncularımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.