Körfez’de esnafa taze kan
 Ülke genelinde bir süredir hissedilen ekonomik sıkıntıya rağmen, iş yeri açarak ticarete atılan esnaflar geleceğe olan iyi beklentileri güçlendiriyorlar. Bu açıdan şanslı ilçelerden olan Körfez’de, bir giyim mağazası ve bir cağ kebap ve ızgara salonu ilçe protokolünü ve halkını buluşturdu.

Cağ Kebap

Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde açılan ve Tekin Bozkurt tarafından işletilecek olan Öznur Cağ Kebap adlı işyerinin açılış kurdelasını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kar-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak kesti. Açılışa, çok sayıda STK başkan ve yöneticisi ile Bozkurt ailesinin yakınları katıldılar. Hizmete giren iş yerinde cağ kebap başta olmak üzere, kebap ve ızgara çeşitleri, sulu yemekler ve pide çeşitleri sunulacak. 8 kişilik kadrosuyla hizmete başlayan Tekin Bozkurt, yakında Apadere Caddesi’nde de şube açacağını belirtti.

Giysa

Bir diğer iş yeri açılışı da Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde gerçekleşti. Doğanlar Gurup bünyesinde açılan Giysa Giyim Mağazası’nın açılışını da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptı. Kalabalık katılımın olduğu açılışla, 3 katlı olan giyim mağazası hizmete başladı. Giyim sektöründe iddialı olan mağazada, çeşitlerin bol, fiyatların düşük olacağı belirtildi. Giyim sektöründe 30 yıldır faaliyet gösterdiklerini ve Türkiye genelindeki 14. şubesini Körfez Güney Mahallesi’nde hizmete açtıklarını belirten Doğanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem Doğan, “Sürekli gelişen bir ilçe olan Körfez’de faaliyet göstermekten bizler de oldukça mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.