Körfez’de gençlere ‘atık’ eğitimi verildi
 Körfez Belediyesi, çevre bilincini aşılamak adına okullarda gençlere yönelik başlattığı eğitimleri aralıksız devam ettiriyor. Ekipler, son olarak Oruç Reis Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. ‘Atık yönetimi’ konusunda bilgilerin aktarıldığı eğitimde, özellikle elektronik atıkların tekrar geri dönüşümünün önemine değinildi.


PARAYI ÇÖPE ATMAYIN!

Özellikle elektronik atıkların geri dönüşümü ile birlikte ekonomiye katkı sağlandığını belirten yetkililer, “Ülkemizin hızlı ve emin adımlarla ilerlemesinde herkesin çok önemli görevleri var. Geri dönüşümü olan atıklar paradır. Kimse parasını çöpe atmak istemez. Ülkemizin kalkınmasına yardımcı olmak için geri dönüşümü destekleyelim” ifadelerini kullandı.



ATIK YARIŞMASI SÜRÜYOR

Yetkililer ayrıca özellikle okullarda eğitimler sırasında elektronik atıkların tekrar geri kazanılması noktasına vurgu yaptıklarını belirterek, “İlçedeki okullar arasında başlattığımız ‘Elektronik Atık Toplama Yarışması’ devam ediyor. Evlerde ömrünü tamamlamış, bozulmuş, deforme olmuş elektronik eşyalarınızı okullara getirerek teslim edebilirsiniz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.