Körfez’de halk oyunları çalışmaları başladı
 90 KİŞİLİK DEV EKİP

‘Sosyal belediyecilik’ anlayışı ile yürütülen çalışmalar kapsamında ‘ücretsiz’ olarak eğitim veren Halk Oyunları kursu için geçtiğimiz aylarda başvurular alınmaya başlanmıştı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 90 kişilik bir ekip kurularak, profesyonel hocalar tarafından ‘Teke, Zeybek ve Karadeniz” yörelerine ait yöresel oyunların çalışmaları Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde 19.00 -21.00 saatleri arasında başladı.

TÜM İMKÂNLAR KULLANILIYOR

Profesyonel eğitmenlerle spordan, kültüre birçok alanda hizmet veren Körfez Belediyesi, başlattığı ücretsiz halk oyunları kursuyla da adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu bağlamda, haftada iki gün yürütülen halk oyunları çalışmaları için kurulan 90 kişilik ekip için tüm imkânlar sunuldu. Halk oyunları alanında profesyonel olan eğitmenler ve kursiyerler Körfez Belediyesi bünyesinde bulunan kültür merkezlerinden yararlanarak “Anadolu’nun Renklerini” Körfez’de yaşatıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.