Körfez’de hırsızlar  sert kayaya çarptı !

Alınan bilgi ve iddialara göre, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi İnkılap Caddesi Özgür Sitesi’nde, bazı şahısların durumundan şüphelenen vatandaşlar polisi aradılar. Polis hızlı bir şekilde verilen adrese gelirken, yan blokta oturan emekli polis memuru Mehmet Demirhan’da ekipler gelinceye kadar balkonda yakaladığı şahısların kaçmasını engelledi.

Farkedildiklerini anlayan iki hırsızlık zanlısı, balkondan tekrar daireye girdi ve arka taraftan kaçmayı denediler. Ancak, hızlı bir şekilde olay yerine gelen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binanın ön ve arka tarafını tuttular ve çaresiz kalan iki şahıs suçüstü yakalandılar. Yakalanan Ç.U. ve Y.E. gözaltına alınırken, şahısların üzerinden de 2 bin 500 lira nakit para ile bir miktar altın çıktı. Bu arada, evdeki televizyonu da paketleyen şahısların, yakalanmaları üzerine buna fırsat bulamadıkları belirlendi.

Yakalanan şahıslar sorguya alınırken, 34 BGL…. Plakalı bir otomobille İstanbul’dan hırsızlık için geldikleri iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.