Körfez’de Mitingi Masaya Yatırdılar

Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak olan büyük miting öncesinde hazırlıklarını sürdüren AK Parti’nin il ve ilçe teşkilatları, düzenledikleri toplantılarla Açılış Bayramı etkinlikleri öncesindeki son durumu masaya yatırıyor, yapılacak çalışmaları tek tek değerlendiriyor.

GÜRSEL DE KATILDI

Körfez İlçe Teşkilatı’nın toplantısı geniş katılımla Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. AK Parti İl Tanıtım ve Medya Başkanı ve İlçe Koordinatörü İbrahim Gürsel ile il yönetim kurulundan Recep Demir ve Berna Yenice Esen'in de katıldığı ve ilçe başkanı Ramazan Tuna’nın başkanlık ettiği toplantıya Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, parti yöneticileri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

PARTİLİ YA DA PARTİSİZ HERKES DAVET EDİLECEK

Gerçekleşen bu oturumda mitinge sağlanacak katılım konusu üzerinde duruldu. Üyelere tek tek ulaşılarak bilgilendirilmeleri, ulaşımın sağlıklı ve eksiksiz olarak sağlanması gibi başlıkların ele alındığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzun bir sürenin ardından kentimize gelecek olması nedeniyle miting konusunda daha hassas olunması çağrısında bulunuldu. Ayrıca programın bir Açılış Bayramı olması nedeniyle de partili partisiz ayrımı yapılmadan her vatandaşın mutlaka davet edilmesi de alınan kararlardan biri oldu.

TUNA NET KONUŞTU

Toplantının ardından konuşan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirecek olan 10. Açılış Bayramı gündemli haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıya il başkan yardımcılarımız, belediye başkanımız ve meclis üyelerimiz, İlçe ana kademe, gençlik kolları, kadın kollarımız, mahalle başkanlarımız katılım sağladı. Yine tekrar ediyorum; mitingimize en güçlü destek Körfez’den gelecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817