Körfez’de Namaz Buluşması

Körfez Müftülüğü tarafından düzenlenen ve her hafta ayrı bir mahallede gerçekleşen sabah namazı etkinliği bugün de Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Kemal Sadi Şirin Camii’nde gerçekleşti.

GENÇLER VE ÇOCUKLAR DA ETKİNLİĞE KATILDI

Düzenlenen etkinliğine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Namaza katılanlar arasında özellikle mahallede yaşayan küçük yaştaki çocukların bulunması dikkat çekti.

ÇORBA ZİYAFETİ ÇEKİLDİ

Önce Kur’an-ı kerim tilaveti ve ardından kılınan namaz sonrasında protokol mensupları ile vatandaşlar verilen içilen çorbalar eşliğinde sabibi bir şekilde sohbet etti. Program sonrasında bir açıklama yapan belediye başkanı Şener Söğüt, “Yeni güne Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camiimizde dostlarımızla ve gençlerimiz birlikte başladık. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve kıldığımız namaz sonrası birlikte hasbihal ettik. Rabb'im buluşmalarımızı daim eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.