Körfez’de Sahaya Giren Kediye Kırmızı Kart

Sahada neşeli dakikalar yaşandı.

Son günlerde artan ve en son Ankaragücü ile Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler’e Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve bir kaç kişi tarafından yapılan saldırı ile büyük infial meydana getiren ve yeşil sahalardaki terör olayları nedeniyle ülkece gerildiğimiz ve üzüldüğümüz şu günlerde güzel olaylar da meydana geliyor. Bu güzel görüntülerden birisi Körfez ilçemizde yaşandı. Sahaya giren sokak kedisine hakem Ahmet Can Balcı tarafından kırmızı kart gösterilerek sahada neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

SAHAYA BİR ANDA GİRİNCE…

Körfez Esentepe Stadı’nda geçen hafta sonu Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Körfez Olimpik Spor Kulübü U12 futbol takımları arasında oynanan müsabakanın ilk devresi biterken sahaya giren sokak kedisi eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu. Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan Körfez Gençlerbirliği SK antrenörlerinden Hamza Alyılmaz, sokak kedisini kucağına alarak sahadan çıkarmaya çalışırken maçın ilk devresinin bitiş düdüğünü çalarak yanına gelen hakem Ahmet Can Balcı, “Sevimli kedi madem sahaya izinsiz girdi ben de kendisine kırmızı kart göstereyim. Hem o zarar görmesin, hem de sahadaki yabancıyı dışarıya çıkartalım” diyerek şaka yaparak kırmızı kartını gösterdi.

GÜZEL BİR AN OLDU

Kediyi kucağına alarak sahadan çıkartan Körfez Gençlerbirliği futbol antrenörü Hamza Alyılmaz yaptığı açıklamada “biz saha kenarında çekişmeli geçen U12 gençlerimizin maçını büyük bir dikkatle izliyorduk. Burada görev yapan bir arkadaşımız kulüp odalarının önünde sokak kedilerini besler. Buraya gelen herkes ve sporcular da o hep o kedileri görür ve severdik. Arkadaşımız kedi ile saha kenarında maçları izlediğimiz yere geldi. Kedi bir anda herkese alışık olduğu için sahaya girdi, hemen çıkardık ama hakem arkadaşımız da tam o esnada ilk devreyi bitirip kenara geliyordu.

ŞAKA OLSUN İSTEDİM

Kediyi kucağımda görünce şaka olsun diyerek “bu kedi madem sahaya izinsiz girdi saha içinden izlemesi mümkün değil hem de zarar görmesin ben de kediye kırmızı kart göstereyim” diyerek şakayla kırmızı kartını çıkardı. Bu gibi olaylar yeşil sahaların güzelliğine daha da güzellik katıyor. Hakem arkadaşımızı da tebrik ediyoruz, olaya espiriyle yaklaşarak güzel bir anın yaşanmasına neden oldu” diyerek yaşanana olayı anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.