Körfez’de Şehit Emanetleri Sergisi

Körfez Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Şehit Aileleri Birliği’nin katkılarıyla yapılacak olan ‘48. Şehit ve Devlet Büyükleri Şehit Komiser Yardımcısı Cihan Karadavut Sergisi 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te açılacak. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sergi 10 Ekim Perşembe günü akşamına kadar Körfezliler tarafından gezilebilecek.

217 ŞEHİDİMİZİN KIYAFETLERİ

Türkiye genelinde bugüne kadar 47 farklı ilde gerçekleştirilen serginin 48.’sinin Körfez’de açılacağını belirten Başkan Şener Söğüt, “Sergide 217 şehidimiz ve devlet büyüklerimizin kıyafetleri yer alacak. Allah yolunda, vatan – millet uğruna, bayrağımızın bu topraklarda dalgalanması uğruna göğsünü düşmana siper eden tüm şehitlerimizi şükranla, minnetle yâd ediyorum. Sergimize tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.