Körfez'de şüpheli çanta paniği !
 . Şüpheli çantayı inceleyen polis, yaptığı araştırma sonrasında valizi açtı ve herkes rahat nefes aldı.

Alınan bilgilere göre, Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde, bir sarılı banka şubesinin önündeki valiz, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Polis hemen olay yerini güvenlik şeridi içine aldı ve bomba uzmanları çağrıldı. Bomba uzmanları ilk yaptıkları inceleme sonrasında düzenek kurdular ve paketi fünye ile patlatmak istediler. Ancak teknik arıza nedeniyle bu mümkün olmayınca, bu kez fiziksel olarak valiz incelendi ve bırakılmış bir olduğuna karar verildi.

Bu arada elde edilen kamera görüntüleri de valizin bir şahız tarafından bırakıldığı görüldü ve dikkatle yapılan fiziksel incelemeden sonra çanta açıldı, atılmış eski bir valiz olduğu anlaşıldı. Kamera görüntüleri ile valizin yanında köpek olan bir şahıs tarafından bırakıldığı belirlendi. Olayla ilgili takip ve soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.