Körfez’de Yollara Küçük Dokunuşlar

Körfez Belediyesi, yolların daha güvenli ve konforlu olabilmesi adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi Fen İleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız sürdürdüğü yol onarım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR

Geçtiğimiz yıl Körfez genelinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile yollarımızdaki bozuk alanlar düzeltilerek yolların daha da konforlu hale gelmesi sağlayan ekipler, bu yıl da çalışmalarına devam ediyor.

TÜM MAHALLELERDE ÇALIŞMA

İlçede eskimiş ve bozuk yol bırakmamak için hummalı bir çalışma ortaya koyan Körfez Belediyesi, Kuzey Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Hacı Osman Mahallesi, Yeniyalı Mahallesi gibi kentin çoğunluğunu oluşturan mahallelerden çalışmaların çoğunu tamamladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.