Körfez’deki cinayette sır perdesi aralandı !
 Körfez’de bir gölette başından silahla vurulmuş halde bulunan Hasan İlker Yılmaz'ı öldürdükleri iddiasıyla Mersin ve Adana'da 2 kişi yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hasan İlker Yılmaz'ın (37) Yukarı Hereke Mahallesi Yayla Yolu mevkiindeki bir gölette başından silahla vurulmuş halde bulunmasının ardından çalışma başlattı.Bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkalini belirledi.

 

NEDENİ BELİRLENDİ


Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Mersin'de H.S. ve Adana'da M.N.T'yi gözaltına aldı. Kocaeli'ye getirilen zanlıların jandarmadaki işlemleri sürüyor. Zanlıların Hasan İlker Yılmaz’ı neden öldürdükleri de ortaya çıktı. Zanlıların Hasan İlker Yılmaz ile MHP’li meclis üyesini öldürmesi için anlaştığı ancak daha sonra maktulün bundan vazgeçtiği öne sürüldü. Cinayetin nedeninin de bu olduğu öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.