Körfez’e 200 ton tuz
 Körfez Belediyesi'nin karla mücadele çalışmasında 7 adet jcb iş makinesi, 1 adet greyder, kanal açma aracı, saha takip aracı karla mücadele için sahadaydı. 24 saat esaslı çalışan karla mücadele ekipleri 3 gün boyunca yaptıkları çalışmalarda 200 ton tuz kullanarak yolların buzlanmasını önlemek suretiyle trafik akışını daha güvenli hale getirdi.

İLİMTEPE’YE ANINDA MÜDAHALE

Körfez Belediyesi ilk kar yağışına 50 personelden oluşan ekiplerle anında müdahale etti. Yolları kardan temizleyen ekipler daha sonra buzlanma olmaması için otomatik tuzlama aracı ile tuzlama yaptılar. Özellikle İlimtepe yolu gibi riskli bölgelerde kar temizleme ve tuzlama çalışması aralıksız şekilde yürütüldü.

EKSİ DERECELERE RAĞMEN

Eksi derecelerdeki hava koşullarına rağmen vatandaşın sorunsuz bir gün geçirmesi için çalışan ekipler, okullar, hastaneler, camiler ve kamu kurumlarının çevresine öncelikli olarak müdahale etti. Ana arterler ve ara sokaklarda biriken kar ile oluşan buzlanmanın önüne geçen ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.