Körfez’e yeni bağlantı yolları yapılıyor

 

Körfez Belediyesi tarafından yeni planlanan yolların yapımı devam ederken, ilçede ulaşım ağıda genişliyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi’nin iş birliği ile yapılacak yeni bağlantı yolları için Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, ilçeye geldi, Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Sait Çalık, Levent Yılmaz ve daire müdürleri de hazır bulundu. İlçe girişinden İlimtepe, Kaşkaldere ve Körfezkent bağlantı yollarının geçeceği güzergâhlarda yapılan incelemelerde sonrasında, çalışmalara son detaylar verildi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Şehir merkezindeki incelemelerin ardından İlimtepe’de yapımı devam eden ve Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantının da yapılacağı duble yol çalışmasının yapıldığı alana geçildi. İlimtepe için önemli bir çalışma olan duble yol hakkında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Zekeriya Özak’a bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.