Körfezim’de Muhteşem  Bahar Şenliği

   Kocaeli’nin köklü eğitim kurumlarından olan Körfezim Eğitim Kurumları kurucu, idareci ve öğretmenleri, 8 Haziran 2024 Cumartesi günü okul bahçelerinde düzenlenen muhteşem bir Körfezim 2024 Bahar Şenliği Organizasyonu’nda veli ve öğrencileri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadılar.

  Körfez İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oğuz Kösa, Körfezim Eğitim Kurumları Eski Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfezim Okul Kurucuları ve idarecilerinin katıldığı bahar şenliğinde keyifli bir gün geçirildi.

  Kurulan standlarda; çanta boyama, maketler, bileklik yapımı, kokulu taş yapımı, ebru yapımı, heykel yapımı, kartondan şapka yapımı ve yüz maskesi yapımı gibi pek çok el sanatı misafirlerle birlikte yapılarak sergilendi. Manav, limonata, dondurma, pamuk şeker, döner ve patlamış mısır standında öğrenci ve öğretmenler birlikte görev aldılar. Ayrıca futbol ve voleybol turnuvaları, denge araba yarışları, şut çekme, halat çekme, kelime bilme, sandalye kapmaca ve yoğurt yeme gibi yarışmalarda öğrenciler bol bol eğlenme imkanı buldular.

  Körfezim Bahar Şenliği fen bilimleri deneyleri, gitar dinletileri, basketbol gösterisi, ritim şov, piyano ve keman dinletileri, öğrenci korosu konseri, dans kulüp etkinliği ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti. Son olarak sahne alan Körfezim Öğretmenler Korosu da söyledikleri güzel şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti verdiler.

   Körfezim Mezunları da Bahar Şenliği’nde okullarına gelerek öğretmenleri ve öğrenci kardeşleri ile birlikte tekrar aynı havayı solumanın mutluluğunu yaşadılar.

   Geleneksel hale gelen Körfezim Bahar Şenliği, programa katılan öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin kaynaştığı güzel bir etkinlik olarak hafızalardaki yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.