banner3089
banner3047

 Körfezin Sevilen Müdüründen Duygusal Veda

Körfez’de uzun zamandır hizmet veren ve çalıştığı dairede çok sevilen Muazzez Arslan, emeklilik kararından sonra şu açıklamayı yaptı:

 ‘’Değerli Körfezliler!..

            Körfez ilçesinde 15.10.2002 tarihinde Nüfus Müdürü olarak göreve başladım. Bu güne kadar güzel ilçemize  hizmette  bulundum. Meslekte 32 yılımı doldurarak emekli olmaya karar verdim. 16.05.2017 tarihi itibariyle emekliye ayrılıyorum.

            Mesleğe 26.12.1984 tarihinde Mardin ili Nusaybin ilçesi Nüfus Müdürlüğünde, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak başlamıştım. Sırasıyla Nusaybin, Silopi, Mardin Merkez il ve ilçelerinde görev yaptıktan sonra Diyarbakır Nüfus Müdürlüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak atandım. Bir süre görev yaptıktan sonra girdiğim sınavlarda başarı göstererek Nüfus Müdürü ünvanını almaya hak kazandım. Nüfus Müdürü olarak Diyarbakır ili Lice ilçesine atandım. Eş durumundan geçici görevle Diyarbakır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünde Merkez Müdürü olarak görevlendirildim. Yaptığım başvuru kabul edilerek 15.10.2002 tarihinde Körfez Nüfus Müdürü olarak atandım. 15.10.2002 tarihinden bu yana bu görevi sürdürmekteydim. Çalıştığım süre içerisinde görevimi yasalar çerçevesinde gerçekleştirdim. Kurumumuzdan hizmet almaya gelen vatandaşlarımıza sevgi ve saygı çerçevesinde yaklaştım. Her zaman kendimi bana gelen vatandaşlarımın yerine koyarak bana nasıl davranılmasını istiyorsam kendilerine de o şekilde davranmaya çalıştım. Mesai arkadaşlarımla birlikte çalıştığımız yerde bir sevgi ortamı oluşturarak bir aile sıcaklığı ile hizmet vermeye yoğun gayret gösterdik. Bu arada bazı talepleri de yasal mevzuata uymadığından yapamadığımızda vatandaşı ikna yolunu seçtik. Geri dönüşlerden aldığımız izlenimlerde vatandaşlarımızın da bu çalışmalardan memnuniyet duyduğunu gözlemledik. 

            Görevde bulunduğum süre içerisinde; Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Emniyet Teşkilatımız, Jandarma Komutanlığımız, Hakim ve Savcılarımız, Avukatlarımız, Ticaret Odamız, Muhtarlarımız diğer kamu kurum  ve kuruluşlarımız, iş adamlarımız, esnaflarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve Körfez halkımızla birlikte büyük bir sevgi yumağı oluşturduk. Bu anlamda çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen yukarıda saydığım Kurum ve Kuruluşlara kendim ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim.

            Yönetici olarak personellerime ve topluma yararlı olmak için elimden geleni yapmaya  çalıştım. Azımın çoğa sayılmasını dilerim. Hepinizi teker teker ziyaret ederek Allahaısmarladık demek isterdim. Bu yazı ile sizlere Allahaısmarladık dememi ziyaret yerine kabul etmenizi istirham ediyorum.

             Küçüğü ve büyüğü ile büyük bir aile olarak görüp sevdiğim, saydığım yaklaşık 15 yıl hizmet ettiğim, acı ve tatlı günlerimi, yıllarımı paylaştığım, çok değerli dostlarım, arkadaşlarım ve Körfez halkı; yaptığımız görev gereği, istemeden de olsa kalbini kırmış olabileceklerimin, iyi niyetimi göz önüne alarak beni affetmelerini, üzerimde hakkı kalmış olanların ise haklarını helal etmelerini dilerim. En büyük tesellim evimin burada olması ve inşallah burada sizlerle birlikte yaşamaya devam edecek oluşumdur.

            Şimdilik Allahaısmarladık derken hepinize sağlıklı, mutlu, üretken ve uzun bir ömür diler, saygı ve sevgiler sunarım. 

Esen kalın, sevgi ile kalın!

Muazzez Arslan

Körfez İlçe Nüfus Müdürü

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.