Körfezli Dostlar İftar Sofrasında Buluştu

Kentimizin saygın iş insanlarından olan, aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı başkanlığı görevini yürüten Ahmet Önal, geçtiğilmiz akşam dostları ve bazı protokol mensupları ile düzenlenen iftar buluşmasında bir araya geldi. Düzenlenen iftarda dostlar bir araya geldi, hasret giderdi ve oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Gerçekleşen iftar buluşmasına; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Körfez Jandarma Bölük Komutanı Hüseyin Eraslan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Körfez Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, iş insanı Ali Çakır ve Körfezli tanınmış iş insanları katıldı.

“GÜZEL BİR BULUŞMA OLDU”

Kızılkaya Restoran’da gerçekleşen iftar organizasyonunda bir araya geldiği dostlarına teşekkür eden Ahmet Önal, “Ramazan soframız dostlarımızla daha neşeli hale geldi. İlgi için teşekkür ederim. Güzel bir buluşma oldu” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.