KÖRFEZLİ MUHASEBECİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Körfez Tütünçiftlik Nazende Kafe & Restoran’da düzenlenen kahvaltılı buluşmaya Körfez ilçedeki muhasebeci ve mali müşavirler ilgi gösterdiler. Ayrıca oda yöneticileri de bu özel programda meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Odanın Körfez Temsilcisi Osman Türk ile yöneticilerinden Şenay Soyulmaz  konukları ile yakından ilgilendi ve örnek bir ev sahipliği sergiledi.

KALABALIK KATILIM

Düzenlenen kahvaltılı toplantıya; KSMMMO Başkanı Mustafa Taşpınar, Oda Sekreteri Tülen Keçeci Güngör, KSMMMO Derince Temsilcisi Mehmet Pilten, başkan yardımcısı Neslihan Candar, KSMMMO Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Malo, oda üyeleri; Murat Yazar, Alaattin Kılıç, Yüksel Kaya, Fatih Berber, Mustafa Köker, Mehmet Dilber, Murat Çetinkaya, Mazlum Göçer, Orhan Bozkurt, İrfan Arslan, Yalçın Çınar, Abdulbaki Mete, Emrah Temizalay, Didem Dilek, Suat Yüksel, Gülay Arslan, Hakan Söylemez, Salih Sevimli, Melek Taşkın, Seher Barut Durmuş, Merve Yıldırım, Şenay Soyulmaz katıldı.

“ÖNEM VERİYORUM”

KSMMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk yaptığı konuşmada, “Etkinliğimize katılan başta oda başkanımız Mustafa Beye ve üyelerimize, kıymetli temsilcilerimize teşekkür ederim. Mesleğimizin gelişimi için elimizden geleni yapacağız. Özellikle genç meslektaşlarımızın meslekte varlıklarına büyük önem veriyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.