Körfezli Muhasebeciler  Ziyaret Turuna Çıktı

KSMMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk ile beraberindeki şube yöneticileri, bir süre önce yapılan komite seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan ve 25 komitenin 24’ünü kazanarak ilk toplantı sonunda Körfez Ticaret Odası Başkanlığına yeniden seçilen Recep Öztürk, ilçedeki muhasebecileri oda binasında ağırladı.

İŞ BİRLİĞİ MESAJI VERDİ

Özellikle Körfezli muhasebeciler ve mali müşavirlerin taleplerini üst yönetimlere ileten ve sorunsuz bir çalışma dönemi içine giren, örnek bir çalışma ortaya koyan Osman Türk ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, “İlçemizdeki tüm kurumlarla iş birliğine önem veriyoruz” açıklamasında bulundu.

İSKENDER MERT’İ KUTLADILAR

Buluşma sırasında KTO Başkanı Recep Öztürk’ü kutlayan temsilci Osman Türk ve beraberindekiler, daha sonra ise Körfez Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü İskender Mert’i de ziyaret ederek, yeni görevinin kendisine ve kurumuna hayırlı olmasını dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.