Körfezliler Bu Kez Hereke’de Yürüdü

Körfez’de her hafta cumartesi günü gerçekleştirilen ‘sağlıklı yaşam yürüyüşü’ bu kez Hereke sahilinde gerçekleştirildi. Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe Başkan Şener Söğüt dışında başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

HEREKE SAHİL PARKI

Hereke sahilinde bulunan Prof. Dr. A. Haluk Dursun Kültür Merkezi önünde toplanan kalabalık, ısınma hareketli sonrasında ilk olarak sahil boyunca Şirinyalı’ya doğru yürüdü. Aynı yoldan geri gelen vatandaşlar kısa süre önce yenilenen Hereke Sahil Parkı’na doğru yürüdü.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Sahil parkının sonundan tekrar başlangıç noktası olan Prof. Dr. A. Haluk Dursun Kültür Merkezi önünde tamamlanan yürüyüş sonrasında katılımcılara çorba ikramında bulunuldu. Vatandaşlar ise her hafta düzenlenen etkinlikten dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817