KOTSİAD'de Erkan Gül İle Devam

Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda yapılan kongreye kalabalık protokol katılımı oldu. Körfez belediye Başkanı Şener Söğüt, KTO Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, AK Parti ilçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, CHP İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli, İlçe Başkan Yardımcısı Tugay Polat, DP İlçe Başkanı Veli Yıldız, SP İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, DEVA Partisi İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukçi , STK başkanları, AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve konuklar katıldı.

KOTSİAD Genel Başkanı Erkan Gül, İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrasında yaptığı açılış konuşmasında gösterilen ilgiye ve katılıma teşekkür ederek yeni dönemde çok daha etkili çalışmalara imza atacaklarını söyledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.