Köy Muhtarlarından Gazetemize Teşekkür Ziyareti

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde en büyük heyecan şüphesiz muhtarlık seçimlerinde yaşandı. Ülke genelinde birçok tartışmanın olayların yaşanmasına sebep olan muhtarlık seçimleri her ne kadar ilimizde ve Körfez ilçede sükunet içinde geçse de yine büyük bir heyecanın yaşanmasına sebep oldu. Körfez ilçenin özellikle kırsal bölgelerinde yapılan seçimlerde sandıklardan büyük bir zaferle çıkan isimler ise bölgelerinde ve ilçe genelinde teşekkür turlarına başladı.

ÜÇ MUHTARDAN ZİYARET

Son olarak 31 Mart seçimlerini büyük bir başarı ile tamamlayan yeni muhtarlardan; Körfez İlçeye bağlı Kalburcu Mahallesi Muhtarı İbrahim Girgin, Şemsettin Mahallesi Muhtarı Hayrettin Bakar ve Belen Mahallesi Muhtarı Mustafa Yavuz, gazetemizi ziyaret etti. Genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya gelen üç yeni muhtar da bölgelerinde yaşayan vatandaşlara ve seçmenlere, verdikleri büyük destek için teşekkür ettiklerini dile getirdi.

SEÇMENE TEŞEKKÜR ETTİLER

Gazetemizin imtiyaz sahibi Burhan Yarar’a seçim sürecindeki tarafsız ve ilkeli yayınları dolayısıyla teşekkür eden muhtarlar, “Mahallelerimizde yapılan seçimde halkımızın desteğini aldık ve milletimizin iradesi sandığa yansıdı. Bizleri bu süreçte destekleyen herkese teşekkür ediyoruz. Destek olsun ya da olmasın mahallelerimizde yaşayan  herkese aynı hizmetin sunulması için çaba göstereceğiz. Yerel yöneticilerle en sağlıklı şekilde iletişim halinde olacağız ve mahallelerimizin gerekli hizmetleri almasını sağlayacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817