Köylerde Başkan Söğüt‘e Sevgi Seli

Köy ziyaretlerinde Sipahiler ile başlayan başkan Söğüt sırasıyla güzergahı üzerindeki tüm köylere uğradı, halka dokunarak vatandaşlara yakın bir duruş sergiledi.

KALABALIK ZİYARET 

Belediye başkanı Şener Söğüt’e ziyaretleri sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan, önceki dönem ilçe başkanı ve yeni dönem meclis üyesi adayı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, mevcut meclis üyeleri, Körfez Belediyesi Muhtarlık Birimi Müdürü Özcan Efe ile çok sayıda partili ve vatandaş eşlik etti.

HİMMETLİ ZİYARETİ

Seçim gezisi kapsamında Sipahiler köyünün ardından Himmetli köyüne geçen Başkan Söğüt ve beraberindekiler, köylere yapılan tur sırasında el sanatlarının duayen isimlerinden Ali Nalbant’ı da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

FATMA TEYZENİN ELİNİ ÖPTÜ

İlçeye bağlı köyleri ziyaret sırasında Cumaköy’e de giden başkan Söğüt burada vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaştı. Köyde yaşayan Fatma teyzeyle özel olarak ilgilenen, elinden öperek hayır duasında Söğüt burada köy halkı ile yaptığı görüşme sırasında kırsal bölgelere yapılacak yatırımlarla ilgili kapsamlı bilgilendirmede bulundu.

ALİHOCALAR’DA TÜRBE ZİYARETİ

Daha sonra Alihocalar köyüne giden, buradaki ziyaretlerine köye ismini veren Ali Hoca’nın türbesini ziyaret ederek başlayan bölge halkı ile buluşmasında yapılacak genel projelerle ilgili bilgi paylaşımı yaptı.

DİKENLİ’DE COŞKULU KARŞILAMA

Köy turuna Dikenli ile devam eden Söğüt, burada vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Başkanı karşılarında gören Dikenli köylüleri yaptığı her ziyaretinde ve gittiği noktalarda kendisine eşlik etti, kalabalık bir görüntü oluşturarak Söğüt’e desteklerini ortaya koydu.

HANELERİ DOLAŞTI

Başkan Söğüt yaptığı köy ziyaretleri sırasında Üzeyir amcaya konuk olup geçmiş olsun dileklerini iletirken, ayrıca Hurişerif teyzenin hoş sohbeti ile zaman geçirdi. Öte yandan Ersin Karabulut da evinde ağırladığı Başkan Söğüt’e ziyareti için teşekkür etti.

TUNA YALNIZ BIRAKMIYOR

AK Parti’de meclis üyesi adayı gösterilen önceki dönem ilçe başkanlarından Ramazan Tuna, yaptığı gezilerinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü hiç yalnız bırakmadı. Manav olan ve Körfez bölgelerinde çok seviyen, saygı duyulan bir kişi olarak bilinen Tuna, başkan Söğüt’ün ardından en fazla ilgi gören kişi olarak dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817