Krosta Gümüş Madalya Kazanan  Melek, Körfez’in Gururu Oldu

Isparta’da düzenlenen ve Türkiye genelinden çok sayıda sporcunun katıldığı Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası’nda ilimiz adına mücadele eden Körfez Halide Edip Adıvar İlkokulu, yarışlarda büyük bir başarı ortaya koydu. Yarışları takım halinde altıncı sırada tamamlayan okul, ferdi yarışlarda da bir sporcusu ile gümüş madalyaya uzandı.

“HEDEFİM ALTIN MADALYA”

11 Şubat Pazar günü gerçekleşen yarışlarda 2 bin metre Yıldız Kızlar kategorisinde başarılı bir performans sergileyen Melek Yıldız, Türkiye ikincisi oldu ve Körfez ilçesine büyük bir gurur yaşattı. Antrenör Afşin Göler öncülüğünde bu yarışlara hazırlanan Melek, başarılı performansını bundan sonraki yarışlarda da sürdürerek Körfez ilçeye ve kentimize altın madalyalar kazandırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.