KTO’nın Protokol Okulu, Robochallenge Robot Şampiyonası’nda Derece Elde Etti

Avrupa'nın en önde gelen robot yarışmalarından biri olarak kabul edilen etkinlikte, MINISUMO kategorisinde 17 ülkeden 300'ün üzerinde yarışmacı ve 153 robot arasında mücadele eden öğrenciler, dereceye girerek ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Körfez Ticaret Odası tarafından desteklenen Körfez MTAL’in öğrencileri Erasmus akreditasyon programı kapsamında gerçekleşen TR01-KA121-VET-000066973-15130-74258 numaralı proje kapsamında uluslararası arenada teknoloji ve mühendislik alanındaki yeteneklerini sergileyerek Kocaeli'nin adını gururla duyurdular.

Bu önemli başarı, gençlerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgisini ve potansiyellerini gözler önüne seriyor. Geleceğin teknisyenleri ve mühendisleri olarak gösterdikleri üstün performans, öğrencilerin ve danışmanlarının aylar süren emek ve özverisinin bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817