Küçükemirler: “Esnafımız İçin Çok  Özel Projelerimiz Var”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi’nin (SP) Körfez Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Erkan Küçükemirler, saha programlarına olanca hızı ile devam ediyor. Sık sık ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen ve iletilen talepleri ve sorunları ilk ağızdan dinleyen başkan adayı Küçükemir, önceki gün ilçe esnafının çatı kuruluşu olan Körfez Esnaf Odası’na konuk oldu.

“ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

SP’li aday Erkan Küçükemirler’e ziyareti sırasında SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ile parti yöneticileri eşlik etti. Körfez ilçede esnafların ayakta kalabilmesi için mutlaka çalışmalar yürüteceklerini dile getiren Küçükemirler, “Esnafımız ne kadar güçlü olursa, şehrimiz de o kadar canlı ve heyecanlı olur. Biz de bunu destekleyeceğiz. Esnafımıza yönelik çok özel çalışma ve projelerimiz olacak” açıklamasında bulundu.

ÖZTÜRK BAŞARI DİLEDİ

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ise, “SP Körfez Belediye Başkan adayı sayın Erkan Küçükkemirler, ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve meclis üyesi adaylarını oda binamızda ağırladık. Yaptıkları bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Çıktıkları yolda başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.