Küçükemirler: “Seçimlere Hazırız”

Saadet Partisi’nin (SP) Körfez ilçedeki belediye başkan adayı olan Erkan Küçükemirler, geçtiğimiz günlerde gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Burhan Yarar ile bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan başkan adayı Küçükemirler’e ziyareti sırasında SP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı da eşlik etti.

“SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Adaylığının ilan edilmesinin ardından hızlı bir şekilde sahaya çıkan ve büyük bir hedef ortaya koyan SP’nin Körfez adayı Erkan Küçükemirler, gittiği her bölgede vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Mahalle ziyaretleri yapan, esnafla özel programlarda bir araya gelen ve nokta ziyaretleri ile Körfez halkına yakın bir duruş sergileyen Küçükemirler, Burhan Yarar ile buluşmasında yeni dönem hedeflerinden söz etti, ayrıca 31 Mart seçimlerine hazır olduklarını dile getirdi.

Körfez’de büyük bir heyecan içinde olduklarını dile getiren başkan adayı Erkan Küçükemirler, “Bizim ilçemiz için yapmak istediklerimiz var. Seçim döneminin çok zor geçeceğini iyi biliyoruz. Ancak kazanabileceğimizi de iyi biliyoruz. Çünkü milletimizin hem merkezi hükümete ve hem de uzantısı olan yerel yönetimlere olan tepkisinden bir değişim beklentisi ve heyecanı içinde olduklarını görüyoruz” dedi.

“ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ”

Körfez ilçe için her türlü projelerinin ve kadrolarının hazır olduğunu dile getiren Küçükemirler, “Seçimleri kazandıktan sonra ilk işimiz beledinin girişine rüşvetin haram olduğunu yazacağız. Yolsuzlukların ve usulsüzlüklerin önüne geçeceğiz. Her işi ehline vereceğiz, liyakatli bir kadro ile yola çıkacağız. Bu heyecanımızın 31 Mart’taki yerel seçimlerde sandıklara da yansıyacağına yürekten inanıyoruz.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Söylediğim gibi; biz ne yaptığımızı ve nereden başlayacağımızı iyi biliyoruz. Körfez halkının Refah Partisi ve Fazilet Partisi dönemlerinin özlemi ile Saadet Partisi’nin milli görüş belediyeciliğini beklediğini görüyoruz. Halkımız artık sosyal açıdan güçlü, adil düzenin inşa edildiği, kaynaklarının tamamının bizzat kendisi için kullanıldığı bir Körfez Belediyesini arzuladığını biliyoruz. Bu seçimleri inşallah bizler kazanacağız” diye konuştu.

TAHTALI: SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Bu arada gerçekleşen ziyarette hazır bulunan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ise Erkan Küçükemirler ile birlikte seçimde çok iddialı olduklarını, inşallah bundan sonraki dönemlerde ise çok daha güçlü bir duruşla seçimleri kazanacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Yavuz 3 ay önce

Başka bir körfez için hayırlı olsun

banner2817