KÜLTÜR TEPESİ’NE ULAŞIM SORUN!
İzmitlilerin nefes alıp stres attıkları bölgede Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sık sık bakım, onarım çalışması yapılıyor.  Günlük bakım çalışmalarına parelel olarak ekipler, yeşil alanlarda tırpan ve yabani ot temizliği, hasar gören  bankların bakım ve onarımını, çöp kovaları, aydınlatma elemanları ve duvarların boya badanasını yaptılar. Yetkililer, bölgedeki insan sirkülasyonunun  fazlalığından  bazı olumsuzlukların yaşanabildiğini belirterek” Belediye olarak vatandaşların daha rahat ve huzurlu ortamda vakit geçirip stres atabilmeleri için sürekli görev başındayız” dediler. 

HERŞEY GÜZEL, ULAŞIM SIKINTILI
Kültür Tepesi inşaatının başlamasıyla birlikte yerinden kaldırılan, Metropol AVM'yi Kültür Tepesinin bulunduğu Hürriyet Caddesine bağlayan ve önemli ulaşım kolaylığı sağlayan köprü, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen tekrar inşa edilmedi. Yüzlerce araç kapasiteli bir otoparkın, düğün salonları, elektromarket ve restaurantların bulunduğu, hergün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Metropol
 AVM'den Hürriyet Caddesi'ne eskiden olduğu gibi bir köprü ile bağlantı yapılması isteniyor. Nevzat Doğan'ın, geçtiğimiz aylarda Facebook hesabından sorulan bir soruya da "kaldırılan köprü çok yakında yerine konulacak" dediği de söylenenler arasında.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.