Kurtuluş En Aktif Aday Adayı!

AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan ilçenin tanınmış ve başarılı iş insanlarından, Kurtuluş Döviz ve Kuyumculuk firmasının sahibi, aynı zamanda farklı sektörlerde de boy gösteren Muhammet Kurtuluş, saha çalışmalarını sürdürüyor. Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra hemen ziyaretlerine başlayan Kurtuluş, önceki gün Mimar Sinan Mahallesi’nde halkla buluştu.

KENDİSİNİ TANITIYOR

Gittiği her yerde vatandaşların yakın alakası ile karşılanan aday adayı Muhammet Kurtuluş, yaptığı esnaf ziyaretleri ile hem kendisini ve hem de partisini anlatarak ve bölge halkının desteğini talep ediyor. Kurtuluş ayrıca gittiği mahallelerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geliyor.

CAMİ CEMAATİ İLE SOHBET ETTİ

Mimar Sinan gezisi sırasında Mehmet Akif Ersoy Camii’nde cemaatle buluşan ve bir araya geldiği vatandaşlarla içilen çaylar eşliğinde sohbet eden Kurtuluş, gördüğü yakın ilginin kendisini de mutlu ettiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sinan Kucukgöz 9 ay önce

Bu isimleri kesinlikle Korfezimizde istemiyoruz kesinlikle