Kurtuluş Herkese Ulaşıyor

Kentimizin saygın iş insanlarından olan, sempatik kişiliği ile büyük ilgi toplayan ve yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Körfez Belediye Başkanlığına aday adayı olan Muhammet Kurtuluş, sahadaki çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. Aday adayı Kurtuluş önceki gün bir dizi ziyarette bulundu ve vatandaşları selamladı.

ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

Hemen her gün ayrı bir mahalleyi turlayan, bölgedeki esnafı ve STK yönetimini selamlayan Kurtuluş, önceki gün de Körfez Ülkü Ocakları Başkanı Emre Karasu ile bir araya geldi. Ocak binasındaki ziyaret sırasında hem başkan Karasu ve hem de ülkücü gençlerle bir araya gelen Kurtuluş, kendilerine yakın ilgileri ve samimi yaklaşımları dolayısıyla teşekkür etti. Muhammet Kurtuluş ayrıca göreve yeni atanan Emre Karasu’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

YENİYALI TEŞKİLATINA KENDİSİNİ TANITTI

Daha sonra AK Parti’nin Yeniyalı Mahallesi teşkilatımızın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan ve burada adaylık gerekçelerini partililerle paylaşan aday adayı Muhammet Kurtuluş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, yönetim kurulu ve meclis üyesi aday adayı olan isimlerle bir araya geldi. Kurtuluş son bölümde ise Tütünçiftlik merkezindeki esnafları selamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.