LATİF İŞCAN, "BEN SİYASETÇİ DEĞİL, İNSAN SEVDALISIYIM"

Latif İşcan, kısa söyleşisinde bu konu hakkında ve aday adaylığı hakkında düşüncelerini dile getirirken, kendisine verilecek olan her görevi de kabule dip, layıkıyla yerine getirteceğini söyledi.

Aday adayı olacakmısınız ?

Öncelikle ben MHP üyesiyim…Bulunduğum Parti inancımın ve ideolojimin temsilidir. Milliyetçi bir duruş ve inançla hizmet sevdam var. Teşkilatım nerede görev verir ise hizmet ederim. Aday adayı olmaya gelince ‘’ Bir mevkiye ya da makama , yönetmeye aday olur iseniz; Aday olmayı düşündüğünüz mevkiyi doldurmanız gerekir. Milletvekilliği çok önemli bir makamdır. Bu dönem 600 kişi seçilecek. Seçilen 600 kişi aslında tüm Türkiye’nin sorumluluğunu üstleniyor.’’ ‘’ Herkes milletvekili olabilir ama yetkin olmayan kişiler bu sorumluluğu taşıyamaz. Ben Siyasetçi değilim, teşkilatım ve Davam var. Körfez Teşkilatım, Kocaeli İl Teşkilatım ve Genel Merkezim uygun görür ise aday adaylığı görevimi üstlenirim. Bu makamın sorumluluğu çok yüksek, Hazreti Ali’ye Hazreti Ömer’in Halifeliği zamanında Hz Ömer’in sorumluluğu sorulduğunda ‘’ Nil Nehir’in kenarında bir kuzuyu kurt kapsa Allah Ömer’den hesap sorar’’ diyor. Erdemli devlet adamını gece uyku tutmamalı….Milletvekili olacakların Allah yardımcısı olsun.’’

Sizce milletvekili hangi özeliklere sahip olmalı ?

Ülkemizin bekası gerçekten zor durumda bunu fark etmeyen aramızda zannederim yoktur .Bu durumdan çıkış için çözüm üretme tarafında olan kişi sayısı ne yazık ki az sayıda. Bizler fikir yada çözüm üretmeden, tarihi bilgiyi iyi bilen, sosyal dinamikleri analiz edebilen ve bu analize uygun devlet yapısını kurabilecek , kurulan bu yapıyı yönetebilecek yapıda vekilleri seçip yollamalıyız. Aday kalitemiz ne derece yüksek olur ise çözüm o kadar başarılı olabilir. Ülkenin iyi ve kaliteli bir yönetim gücüne ihtiyacı var.

Siz Milletvekili seçilmiş olsanız ilk olarak ne yapardınız ?

Belki bir çok aday aynı söylevleri tekrar eder bir şekilde taahhüt yada söz verebilir. Bilimsel bilgiye ya da veriye dayanmayan söylemler yalnızca duygularımızı okşar yada bizi duygusal olarak tatmin eder. İhtiyacımız; İyi analiz edilmiş ve tüm parçaları ortaya koyulmuş olan yapı bozukluklarının gelecek yüz yıllı öngörebilen ve kapsayan bir sistem kurulmasıdır. O zaman Refah, Huzur ve Güven oluşacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.