LATİF İŞCAN MİLLETVEKİLİ ADAYI

Körfez’de FLS Grup adlı firmanın sahibi olan Latif İşcan, iş güvenliği konularında Türkiye’de bir uzman olarak tanınıyor ve birçok televizyon yayınlarında da konuk olarak bu alanda ki uzmanlığını ortaya koydu.

MHP Körfez İlçe’nin üyeleri arasında yer alan Hacı Latif İşcan, erken seçim tarihinin açıklanmasından sonra çalışmalara başladı ve gelen adaylık tekliflerini inceledikten sonra kararını verdi.

24 Haziran seçimlerinde MHP Körfez’den aday adayı olduğunu açıklayan Latif İşcan, çalışmalara da başladı ve ilçede özellikle MHP’de etkili olan isimleri dolaşarak, adaylığı konusunda açıklama yaptı ve görüşlerini aldı.

Latif İşcan’ın seçim çalışmalarını da bu arada yürütmeye başladığı ve 20 Mayıs tarihine kadar resmi başvurusunu önce ilçeye, ardından da ile teslim ederek, yapılacak olan sıralamada yer alacağı belirtildi.

Ziyaretler kapsamında MHP Körfez İlçe’nin eski İlçe Başkanı Salih Kurtbaş’la da sohbet eden Latif İşcan, bu konu hakkında ki görüşlerini sordu. Salih Kurtbaş, İşcan’a başarılar diledi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.