Mahalleye logo için yarışma düzenledi

Mimar Sinan Mahallesi’nin ilçenin eski ve merkezi mahallesi olması nedeniyle bir logoya ihtiyacı olduğunu düşünen Şengül Yurt, bunun için tüm vatandaşların katılabileceği logo tasarım yarışması başlattılar.

Yarışma programına göre, hazırlanan örnek tasarımlar, Şengül Yurt ve eşi Metin Yurt’a ait Mimar Sinan Mahallesi Cuma Pazarı Caddesi ‘nde yer alan market ve yemek evine teslim edilebilecek.

Bu örnekler kayıt altına alındıktan sonra mahalle sakinleri arasında kurulacak olan komisyon seçim yaparak 10 kişiyi belirleyecek. Bundan sonra ki aşamada, seçilen örnekler Şengül Yur’a ait sosyal paylaşım sayfasında oylamaya sunulacak ve kazanan ilk üçe ödüller verilecek.

Yarışma sonrasında birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye de gram altın ve plaketler takdim edilecek. Yarışma için gereken yasal izinlerin alındığını belirten Şengül Yurt, 30 Ağustos tarihine kadar tasarım teslimi olacağını ve ardından 15 gün içinde de ön seçim ve oylama ile sonuçların belirleneceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.