Mazbatayı Alan Başkanlar Parkura Koştu

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP adayları Fatma Kaplan Hürriyet ikinci kez İzmit Belediye Başkanlığa, Sertif Gökçe ise Derince Belediye Başkanlığına seçilmişti. Ramazan Bayramı’nın 2’inci gününde başkanlar soluğu Derince ilçesi Çınarlı Derede mevkiinde aldı.

10 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

Kocaeli Masterlerı Atletizm Kulübü antrenmanlarına katılıp eşlik eden başkanlar, 10 kilometrelik parkuru koştu. Fatma Kaplan Hürriyet’e eşi Murat Hürriyet de eşlik etti. Başkanlar parkurda karşılaştıkları vatandaşlarla da bayramlaştı. Öte yandan yürüyüşe CHP’nin Körfez adayı Tayfun Balıkçı da katıldı.

HÜRRİYET’TEN ÖZEL PAYLAŞIM

Öte yandan İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, yapılan sabah sporunda çekilen bir görseli sosyal medya hesabı üzerinden “Bu sabah yeni başkanımızla ve 2029’un müstakbel Körfez başkanıyla yeni yılın ilk yürüyüşlerine başladık. Derince ve Körfez kardeşliği, gülümsemeye devam” ifadesi ile paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817