Mesai Arkadaşları  Başkan Söğüt’ü Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Cumhur İttifakı’nın adayı olarak belirlenen ve 31 Mart seçimlerini kazanarak ikinci kez üst üste Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Söğüt’ün önceki günkü konukları ile mesai arkadaşları oldu.

SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye başkan yardımcıları, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt’un yanı sıra Nazende AŞ Genel Müdürü Ömer Güney ile tüm birimlerde görev yapan müdürler ile kurum çalışanları Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi. Söğüt açıklamasında ise “Körfez için gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız değerli çalışma arkadaşlarıma yeni dönem için yaptıkları hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817