Metin Dan’a Umre Ziyaretleri

SERİ ZİYARETLER

Körfez ilçesine dönüşünün ardından konuklarını iş yerinde ağırlayan Metin Dan’ı ziyaret edenler arasında Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Körfez Belediyesi’nden emekli olan eski özel kalem müdürü Zekeriya Çetin, Körfez Belediyesi’nin eski başkan yardımcılarından Mehmet Şendoğan, AK Parti’nin Esentepe Mahallesi eski Başkanı Kahraman Aydın, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Kocaelispor Kulübü yöneticileri Bilal Acar ve Abidin Akyol, DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız ve yönetimi, Kuzey Mahallesi Muhtarı Kadir Yeşil, Yeşil Camii İmam Hatibi Kemal Gül, iş insanı Mahmut Koyun, Katip Düzgün ve Erol Gündüz yer aldı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Gerçekleşen ziyaretler sırasında konuklarına hurma ve zemzem ikramında bulunan iş insanı Metin Dan, kutsal topraklarda yaşadığı olayları, hislerini ve orada yaşanan maneviyatı misafirleri ile paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.