METRUK BİNA MAHALLE SAKİNLERİNİ KORKUTUYOR

Mahalle sakinleri, bina sakinlerinin yıllardır ilgilenmemesi ve adeta terk edilmesi nedeniyle harabe haline gelen 3 katlı binanın, başta tinerci ve uyuşturucu kullanan şahısların sığınağı haline geldiğini söylüyorlar. Yine mahalle sakinleri, binanın adeta fuhuş yuvası haline geldiğini ve gayri meşru ilişkilere ev sahipliği yaptığını da iddia ediyorlar.

Körfez Belediyesi’nin bu tür terk edilmiş ve harabe olan binaları yıktığını, burada da mahalle halkı olarak aynı uygulamayı beklediklerini belirten mahalle sakinleri, “Binanın önünden geçerken dahi tedirgin oluyoruz. Çocuklarımız korkuyla bu yolu kullanıyorlar. Bina, adeta uyuşturucu, alkol, tiner kullanan şahısların barınağı haline geldi. İçerisi pislik ve çöple dolu, hem sağlık olarak çevreye zarar veriyor, hem görüntü olarak olumsuz etkiliyor, hem de mahalle halkı için tehlike oluşturuyor. Belediyemizden bu binayı yıkmasını istiyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.