MHP İl Başkanı Kurt: “Önceliğimiz Devletimiz ve Milletimizdir”

Her hafta bir mahallede gerçekleşen kahvaltı etkinliğinin bu haftaki durağı Mimar Sinan Mahallesi oldu. İlçe başkanı Zeki Gürsu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ve bölge halkının büyük ilgi gösterdiği programa MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt da katıldı. Bu arada toplantının son bölümünde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de MHP’li heyeti ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla sohbet etti.

“2023 SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

Gerçekleşen buluşma sırasında partilileri selamlayan Zeki Gürsu’nun ardından söz alan il başkanı Yunus Emre Kurt, daha çok ülke gündemi üzerinde durdu. Kurt, “Ülkemiz ve milletimiz için uyumadan ve yorulmadan çalışıyoruz. 2023 seçimlerini kazasız-belasız atlatmak ülkemiz ve milletimiz için çok önemli. ABD Başkanı’nın dahi ‘2023 seçimlerinde Türkiye’de iktidar değişecek’ iddiasını seçim vaadi olarak kullandığı bir bu seçimi sorunsuz geçmeliyiz.

“BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Şu kesinlikle unutulmamalı; bizler ABD’nin isteğine değil, milletimizin iradesine bakarız.  Zorlu bir coğrafyadayız, dört bir yanımızda problemler var. Bunlar tesadüfen olmuş şeyler değil. Fakat yaşadığı her sıkıntıdan yeni zaferler çıkarmış milletimize çok güveniyoruz. Ülkemizde ekonomik problemler var ama bu sorunu bütün dünya yaşıyor. Ve bizler bu sorunları yine birlik ve beraberliğimizle, milletçe el ele vererek aşacağız” dedi.

“ÜLKEMİZİN MENFAATLERİ PARTİMİZDEN ÖNDEDİR”

Türk devletleri teşkilatının kurulduğu bilgisini de yineleyen il başkanı Kurt, “Kurulmasına Türkiye’nin liderlik ettiği bu birliktelik Atatürk’ün de isteğiydi. Sonra Başbuğumuz istedi. Liderimiz Devlet Bahçeli ise bunun gerçekleşmesine öncülük etti. Biz parti olarak her daim önce memleketim diyen bir yapıya sahibiz. Şunun iyi bilinmesini istiyorum; ülke menfaatleri ile parti menfaatleri karşı karşıya geldiği zaman; partisini düşünen şerefsizdir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.