.png)
Geçtiğimiz hafta Körfez esnafını işyerlerinde ziyaret ederek Kandil Simidi dağıtarak esnafın kandilini kutlayan M.H.P. Körfez İlçe Yönetimi bu haftada partiye emeği geçenleri ödüllendirdi.
Önceki gün M.H.P. Körfez İlçe binasında bir tören düzenleyen Başkan Günen şimdiye kadar parti çalışmalarında ön plana çıkmış teşkilat mensuplarını ödüllendirdi. Kalabalık bir partili gurubuyla ilçe teşkllat binasında gerçekleştirilen proğramda bir konuşma yapan başkan
GÜNEN'' M.H.P.' li OLMAK ONURDUR''
Günen, '' Körfez Siyasetine kalite getirmek için yepyeni bir vizyonla hareket ediyoruz. Teşkilatımıza daha önce siyaset yapmamış pılrıl pırıl insanlarımızı yönetimimize alarak bu uğurda çalışmalar başlattık. Şimdiye kadar da partimize samimi bir şekilde çalışan arkadaş ve kardeşlerimizi de onurlandırmak istedik. Kendilerinden bu güne kadar yaptıkları samimi çalışmaların devam etmesi dileğiyle bu onur belgesini veriyorum, ve kendilerine teşekkür ediyorum. ''dedi.



