MHP KÖRFEZ İFTAR VERECEK

31 Mart seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında giren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden aday gösterilen AK Partili mevcut Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü destekleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Körfez İlçe Teşkilatı, Ramazan ayına özel olarak özel bir etkinliğe daha imza atıyor.

PROGRAM NECMETTİN ERBAKAN’DA

MHP Körfez İlçe yönetimi, teşkilat iftarını yarın akşam gerçekleştirecek. İlçe başkanı Doğan Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenecek iftar organizasyonu yarın akşam Yeniyalı Mahallesi’ndeki Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

BAŞKAN’DAN DAVET

Cumhur İttifakı partilerinin de katılımı ile büyük ilgi gösterilmesinin beklendiği MHP’nin iftar programına genel bir davette bulunan Körfez İlçe Başkanı Doğan Bekiroğlu, “İlçe teşkilatımızca düzenlenecek olan iftar programımızda tüm dostlarımızı aramızda görmekden onur duyacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.