MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi başladı

MHP Körfez İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresi Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Kongrede mevcut ilçe başkanı Zeki Gürsu’nun hazırladığı liste ile gidiliyor. Kongre öncesinde gelenleri Büyükşehir Belediyesi’nin mehter takımı karşıladı. Tek listenin oylanacağı kongreye delegeler de büyük ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren delegeler salondaki yerlerini aldı, kongre tam saatinde başladı.

 

AK PARTİ’LİLER DE KATILDI

Kongreye; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem de katılarak başkan Zeki Gürsu’ya yeni görevinde şimdiden başarılar diledi. Kongre bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin divan başkanlığını MKYK Üyesi Musa Küçük yaparken, katipliklerini ise il başkan yardımcıları Tuncay Batı ile Erkan Azeri, eski ilçe başkanı Salih Kurtbaş üstlendi.

 

 

 

YÜREĞİMİZİ KOYARIZ

Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut başkan ve başkan adayı Zeki Gürsu, “Bizim nezdimizde evet diyen de hayır diyen de saygıyı hak etmektedir. Herkesin kararına hürmetkarız diyen bir lidere sahip olan ülkücüler, Devlet beyin mührünü vurduğu yere yüreğimizi koyarız. Devlet için millet için bayrak için referandumda evet diyoruz” dedi. Konuşmasını tamamlayan Gürsu, yeni yönetimini davetlilere tanıttı. Konuşmaların ardından delegeler oylarını kullanmaya başladı. Sandık ise saat 17.00'de açılacak.

 


 

Zeki Gürsu’nun yönetimi: Recep Kansoy, Süleyman Körçam, Muzaffer Sayıcı, Yusuf Taf, Özmen Bedel, Hakan Tatlı, Ahmet Topuz, Ahmet Kıran, Ertam Peker, M. Selçuk Sevgeç, Naci Özcan, Kenan Maden, Abdülmetin Aldemir, Ergun Koç, Turan Özalp, Ülker Hafif, Zafer Şahin, Yasemin Gönül Aykaç.

 

İl delegeleri; Zeki Gürsu, Zafer Kılıç, Salih Kurtbaş, Ali Kaşkaş, Resul Pektaş, Özmen Bedel, Doğan Bekiroğlu, Ertam Peker, Ahmet Kıran, Recep Mutluer, Ömer Şan, Rıdvan Duran, Mustafa Gürsu, M. Selçuk Sevgeç, M. Emin Sinanlıoğlu, Recep Kansoy, Yelkut Akyıldız, Cengiz Gönder, Süleyman Aldemir, Sevgi Avcı, Yasemin Gönül Alkaç, Vecihe Köse, Yüksel Kavak, Züfer Akgün, Eyüp Öztürk, Ali Kanbur, Mehmet Gümüş, Olcay Doğramacı, İbrahim Sağcan, Mehmet Göker, Şükrü Karamanoğlu, Turan Özalp, Erdoğan Çatalyürek, Sinan Kansoy, Atilla Yaşar, Adem Partal, Ergun Koç, Yusuf Taf, Eşref Öztürk, Sinan Çetin, Abdulmetin Aldemir, İbrahim Kökçam, Kadir Uysal, İlhan yetiş, İdris Maden, Sedat Esen, Muzaffer Sayıcı, Erhan Öztaş, Hüseyin Yıldız, Kenan Maden, Hakan Tatlı, Mustafa Cansever, Ahmet Topuz, Ömer Sayıcı, Nazım Yılmaz, Naci Özcan, Cevat Kara, Süleyman Kökçam.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.